Tack för vinsten

Jag spelade South Parks spelautomat som har flera stycken olika typer av bonusar inne i själva spelet. I South Park kan du spela till dig gratissnurr som jag tipsat om tidigare. South Park har fyra olika bonusspel som du kan aktivera medan du spelar. Jag föredrar den här typen av spelautomater med fler spel i spelet, så att säga. Jag tycker att dessa spelautomater är så mycket mer intressanta.

Jag satt alltså och spelade South Park om kom in i Kyles bonus. Kyles bonus är gratissnurr-bonusen. Man får snurra minst 10 gånger som vanligt med ett multiplikator-system adderat. Multiplikator-systemet består av Kyle och hans bror Ike. Om Kyle sparkar Ike på den utsatta spelplanen och han landar på en vinstzon kan man vinna upp till 10 gånger det som man redan vunnit (om man vunnit något vill säga). Man kan också vinna dubbelt så mycket eller få ytterligare tre free spins. Det finns också nitlotter. Jag gick min redan stora vinst på 110 euro tiodubblad! Kolla in här bara:

Screen Shot 2015-02-25 at 13.32.51

Så det blev en vinst för mig på 1100 euro. Snacka om tur. Det är det här som jag tycker är så roligt med spelautomater överlag. Man har chans att tura in stora summor. Det gäller bara att hitta den där turen i rätt ögonblick. Här fick jag så klart en helt sjuk tur. Först så ska man ju få sina gratissnurr från första början. Bara det kräver en massa tur. Sedan ska man vinna så som jag gjorde ovan. Jag vann 3000 mynt. Jag skulle ju lika gärna ha kunnat vinna 20 mynt. Jag hade alltså tur i steg två också. Nu till multiplikator-funktionen. Om jag skulle hamnat på ruta tre skulle jag vunnit totalt 3300 mynt. På ruta två skulle jag vunnit 6000 mynt. Ruta fem skulle också gett mig 6000 mynt totalt och ruta ett skulle gett mig 3 st extra gratissnurr. Men nu hade jag maximala turen och hamnade på ruta fyra som gav mig 30 000 mynt och 1100 euro i vinst. Förbaskat kul får jag säga! Hoppas turen är med er också.